OKK midt i folkehavet!

Tusenvis av barn var på Verdens Kuleste dag på Akershus Festning på lørdag 1. september. Det var Oslo Kajakklubb også. Barna stod i kø for å prøve balanse på padlebrett eller i polokajakk. Det er viktig for rekrutteringen til klubben at vi er synlige slik at folk blir klar over tilbudet vårt. Det er Sparebankstiftelsen som står bak arrangementet, og OKK takker for støtten. Takk også til Nevena Vlasic som organiserte OKKs aktivteter på arrangementet.

På Søndag var det et mylder av folk på Sognsvann, og OKK var på plass sammen med Padleforbundet og fikk folk ut i kajakk. OKKs Randi Nygård kan rapportere om en svært travel dag. Vi håper at dette for flere til å oppdage padlesporten.

Fra torsdag 6. september til søndag 9. september er vi til stede på Båter i Sjøen på Aker Brygge. Se programmet her:

http://www.baterisjoen.no/


Publisert

i

av

Stikkord: