Rolf Jørgensen er død

Det er med stor sorg Oslo Kajakklubb mottok budskapet om at Rolf Jørgensen brått og uventet gikk bort søndag 2. september. Rolf har gjennom mange år vært et kjært medlem i Oslo Kajakklubb, og var nå oppmann for kajakkpolo i klubben.

Rolf Jørgensen var en sterk og positiv person som bidro aktivt i klubben. Gjennom mange år hjelp han til i flattvannsgruppen som pappa til Kristian som var aktiv padler. Han stilte alltid opp. Rolf så også at tilbudet til ungdom i klubben måtte forbedres med en kajakkpologruppe. Han bidro til å dra i gang gruppen, og ungdommelig som han var ble han selv en aktiv polospiller sammen med sin sønn Kristian. Som aktiv spiller deltok han i tre Norgesmesterskap for OKK. Det endte med ett sølv og to gull!

Rolf var sterk i sitt engasjement for klubben og i sitt frivillige arbeid, og hva var vel mer naturlig enn å velge han som oppmann for kajakkpolo. Han fikk også et verv i Norges Padleforbund i Teknisk Komite Polo, og forbundet satte stor pris for hans arbeid for idretten. Rolf var nesten daglig i klubben, og var også en ivrig surfskipadler. Han bidro sterkt til et godt klubbmiljø med sin positive og inkluderende holdning. Han var smilende og raus. Rolf ville at alle skulle være med, alle skulle kunne oppleve gleden av å mestre, alle skulle oppleve gleden av å være en del av et miljø. Oslo Kajakklubb retter en stor takk til Rolfs innsats for klubben.

Vi er mange som er i sorg over Rolfs bortgang. Våre tanker går til Rolfs kone Irene, og til barna Aurora Marie og Kristian.

Rolf Jørgensen bisettes i Vestre Gravlund , nye kapell, fredag 7. september kl 14.30.

Rolf (ytterst til venstre) med OKKs pololag etter NM-gull i august 2018

Publisert

i

,

av

Stikkord: