Bli frivillig på VM i maratonpadling 2020

OKK har i inneværende sesong gjort seg bemerket internasjonalt i maraton padling bla med en U23 verdensmester. Som en av arrangørklubbene skal vi sammen med Norges Padleforbund, Asker Ski Klubb, Bærum Kajakk Klubb og Strand Kajakk Klubb arrangere VM i maratonpadling i 2020.

Arbeidene frem mot maraton VM i august 2020 begynner å ta form og vi trenger frivillige både som ledere til de ulike aktivitetene men også som ildsjeler som vil være med på å gjøre dette til et spennende og flott arrangement. Bli med allerede nå og sett ditt og klubbens preg på det som skal bli et flott arrangement.

Allerede weekenden 31 mai – 2 juni 2019 får vi mulighet til å prøve ut arrangementet. Vi skal da arrangere maraton World Cup stevne i den samme arenaen på Kalvøya/Kadettangen i Sandvika hvor vi et år senere skal arrangere VM. Her vil vi forhåpentligvis også få se flere av klubbens medlemmer prestere bra. Sett av weekenden 31 mai – 2 Juni 2019 allerede nå til å bli med på et flott arrangement.

Vi trenger i utgangspunktet frivillige til alle aktivitetene, her bør det være noe for enhver.

Generelt om kompetanse.

Til de fleste av oppgavene i komiteene er interesse og entusiasme viktigere enn spesiell kompetanse. Men i enkelte komiteer har vi behov for spesiell kompetanse. Særlig i Sportspresentasjon og Marked.

Banekomiteen: Her trengs det kanskje noen som er praktisk anlagt med hensyn til hvordan man kan plassere installasjoner på vann og på land.

Servicekomiteen: Dette er en komite som står for mye av planleggingen av det utenom-idrettslige: transport, innkvartering, akkreditering, informasjon. Personer som er ryddige og har litt sans for logistikk kan være gode å ha i en slik komite.

Seremonikomiteen: Bærum Kommune/Sandvika Byfest vil bidra til det underholdningsmessige med åpningsseremonien. Vi trenger noen som tar ansvar for det som skal skje etter ICFs protokoll under åpning- og medaljeseremonier. Leser man ICFs Protocol Guidelines og har sett noen medaljeutdelinger live eller på TV skulle man være godt rustet til oppgaven.

 Kontakter

I OKK vil aktiviteter inn mot VM i 2020 koordineres av daglig Leder Anine Lundh e-post: info@okk.org og nyansatt aktivitets konsulent Katarina Liptakova e-post: aktivitet@okk.org.  Alternativt kan man henvende seg direkte til daglig leder i VM2020 Birger Vik, e-post birvi@online.no eller info@wmc2020.no eller Jan B. Usland e-post: jbusland@awoffshore.no.

Ta kontakt og meld din interesse.

Besøk også VM 2020 sin hjemmeside wmc2020.nohttp:

//www.padling.no/vm-maraton-2020/

 

 


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: