God treningssamling Florida

nov 30th, 2018 | By | Category: Nyheter, Sprint Bane

Lars Hjemdal, Eivind Vold og Amund Vold

På onsdag 5. desember kommer OKKs landslagspadlere Lars Hjemdal, Eivind Vold og Amund Vold hjem fra en tre ukers treningssamling i Florida. Det har vært en god samling for OKK-gutta hvor de har fått gjennomført det som var målet med samlingen som har vært å padle mye for å få et godt grunnlag før den viktige 2019-sesongen.

Amund Vold

Nå venter en tung treningsperiode inne for å styrke de store muskelgruppene som er viktig for padling. I Januar drar Eivind og Lars på en 21 dagers skisamling i Livigno i Italia, mens Amund trener hjemme.

Det skal bli godt å få våre beste padlere hjem til resten av OKK-gjengen i det gode treningsmiljøet i klubben.

Comments are closed.