Terminlista for havpadlerne 2019 er klar!

Torsdag 24. januar hadde over 20 aktivitetsledere i havpadlegruppa møte for å utarbeide terminlista for 2019. Som tidligere blir det en veldig aktiv sesong.

Vårsamlingen på Hvasser blir 10. – 12. mai, helga før arrangerer OKK aktivitetsledersamling i samarbeid med Padleforbundet, det blir lavterskelturer i Indre Oslofjord, tur på Dalsland kanal, sommertur, surfetur til Danmark og mye mer. Sjekk terminlista og sett kryss i kalenderen din for de turene du har lyst til å delta på.

Vi trenger fortsatt flere til å være med å arrangere de ulike turene. Ta kontakt med oppmann Harald – havpadling.okk@gmail.com (også hvis du ser noe i lista som må være feil). Nærmere informasjon og påmelding til de ulike turene vil bli lagt ut her på OKK-siden når det nærmere seg.

Lenke til terminlista

Vel møtt på vannet!

Terminlista for  2019 er klar!

Publisert

i

av

Stikkord: