På samling for å bli best

Lars Hjemdal og Eivind Vold på samling i Portugal

Dette er årstiden hvor OKKs eliteutøvere er på treningssamlinger i utlandet for å kunne hevde seg i internasjonale konkurranser senere i år. Samlingene er både i Portugal og i Sevilla i Spania. Utøverne våre er i god rute, og vi har fått et reisebrev fra Amund Vold.

OKK takker sponsorene våre Norsecraft, Thaugland og Milslukern som gjør det mulig for utøverne våre å gjennomføre de nødvendige samlingene.

Amund Vold sitt reisebrev:

«For landslaget var tiden endelig inne for å dra på den første av to vårsamling til Portugal. Sist gang vi var på vannet var for mange på høstsamlingen i Florida, så første uken i Portugal gikk kun med til å jobbe med teknikken og finne vannfølelsen igjen. Av OKKs gjeng var Eivind, Lars og jeg med nedover til det så vanligvis regnfylte Montebelo Agueira. I kofferten hadde vi pakket med masser av regntøy, ull, buff og luer, men heldigvis slapp vi unna med bare et par dager med regn og vi kunne nyte flere av øktene i bare t-skjorte. 

Både Lars og Eivind startet samlingen litt småsyke, noe som gjorde at de første øktene måtte gå ekstra rolig. Det gjorde at fokuset på teknikk ble enda større, og i løpet av samlingen begynte vi å padle bedre teknisk enn noen gang. Med det gode treningsgrunnlaget vi har lagt i vinter regner vi med å padle fortere enn noensinne til sommeren! Siden vinteren ikke helt har sluppet taket i Norge enda, bestemte Eivind og Lars seg for å bli igjen et par dager i Portugal. Jeg har dratt videre med Fridtjof Falch til Sevilla der vi nå trener med Mathias Svoren og Thomas Lothe. Her fortsetter vi det gode arbeidet og lader opp til neste Portugal-samling som begynner 25.mars.»

Mathias Svoren, Thomas Lothe (bak) og Amund Vold i Sevilla

Hovedtrener Tom Selvik rapporterer om en meget god treningsvinter for utøverne våre. Han er svært godt fornøyd med testresultatene, og at eliteutøverne våre har fått lagt ned det treningsarbeidet som trengs for oppnå topp internasjonale resultater. Vi gleder oss til sesongstart som er Copenhagen Spring Regatta 3-5. mai 2019.

Lykke til med sesongforberedelsene!


Publisert

i

av

Stikkord: