OKK-polo pryder invitasjonen til Idrettstinget!

STAVANGER – 19. august: Kajakkpolo under NM-veka 2018, 19. august, Vågen i Stavanger. (Foto: Dag Oliver / relaxedsports.com via Norges Idrettsforbund)

Norges Idrettsforbund holder Idrettsting på Lillehammer 24-26. mai. Idrettstinget holdes hvert 4. år og er norsk idretts høyeste organ. Man skal ta viktige valg for kommende periode og man skal velge hvem som skal styre norsk idrett i de kommende årene. Vi synes at det er hyggelig at det et bilde av OKKs juniorlag i kajakkpolo som pryder invitasjonen. Herlig!

Du kan lese invitasjonen til Idrettstinget her: https://www.ntbinfo.no/pressemelding/invitasjon-til-idrettstinget-2019?publisherId=89252&releaseId=17863030

OKK satser videre på Kajakkpolo. Vi håper at mange interesserte ungdommer kommer på vår rekrutteringsdag for kajakkpolo som holdes 5. mai. Spre nyheten til alle du kjenner! Se invitasjonen her: http://www.okk.org/arrangement/rekrutteringsdag-kajakkpolo-2/


Publisert

i

av

Stikkord: