Solfylt samling i Flekkefjord

OKK-utøverne på samling i Flekkefjord
Foto: Tom Selvik

Store deler av Norges unge konkurransepadlere samles i den idylliske sørlandsbyen for å starte årets sesong. OKK har hatt en god tradisjon med å delta de siste 10 år og vi stilte blanding av 5 unge okk jenter og 8 okk unge gutter. De eldste senior utøverne var hjemme etter 7 ukers treningsleir i utlandet denne våren. Det har vært en fantastisk flott samling med svært mye trening og mange slitene utøvere mot slutten.

Idylliske Flekkefjord
Foto: Tom Selvik

Det viktigste av alt på samlingen er samholdet mye latter, sosial kos, sosiale medier og mye godteri allerede før påskeaften. På samlingen deltok, Andrea Seljelid, Elise Frengstad, Marlene Tønnesen, Tuva Langballe, Victoria Wang, Nikolay Rønnevig Moen, Jens Ulrik Russ Quale, Joakim Selje lid, Håkon Hafstad, Eirik Usland Gade, Magnus Oseid, Mathias Svoren og Thomas Lothe.

Sprek ungdom på vannet!
Foto: Tom Selvik

Det tradisjonsrike Grisen løpet (2700m rundt øyen Grisen) er årets første reelle test på om man har trent godt gjennom vinteren. Det var uansett gledelig at alle OKK utøvere som stilte satte ny personlig rekord, da er vi også svært fornøyd. Nå lader vi videre opp til Norges Cup 1 i Tysvær medio mai. Resultatene finner du nedenfor:

Eirik Usland Gade padlet sterkt i Grisen Rundt
Foto: Tom Selvik

Publisert

i

,

av

Stikkord: