Gull og sølv til Amund og Eivind i World Cup!

Gull og sølv på K1 5000m
Foto: Eirik Verås Larsen

For en herlig søndag det ble for brødrene Amund og Eivind Vold under World Cup i Poznan. Først tok de en sterk 5. plass på K2 1000m. Det er lenge siden Norge har prestert så bra i K2 1000. Det var bra også på bakgrunn av hvor lite de har padlet K2 sammen i år. Kun de to siste ukene. Se resultatlista under:

Sen søndag ettermiddag var det K1 5000m som er en sterk øvelse for Vold-gutta. Det var bølger og det var innlagt to overbæringer. Dette mestret Amund og Eivind til fulle. De dro i fra etter første overbæring, og kjørte hele løpet sammen i tet. I mål kom de side om side, uten å ville ta et spurtoppgjør om seieren. Målfotoet viste at Amund skled først over mållinja og ble dømt først. Gratulerer begge to! 


Publisert

i

av

Stikkord: