SeaDog får en storebror og ny oppmøtetid

Planen var at SeaDog skulle deles inn i to løp. I stedet blir det HARDTRENING surfski torsdager klokka 17.00 fra og med 2. mai. Deretter surfer deltakerne tilbake og deltar i treningsløpet SeaDog klokka 18.15.

SeaDogs «storebror» er for padlere som er vant til mye trening, og erstatter altså det planlagte SeaDog 2 som var ment å gå seinere enn det tradisjonelle løpet. Oppmøte for hardtrening surfski er på OKK-brygga klokka 17.00. Treningen vil være i området mellom Geita og Vassholmene, der surfskipadlere fra OKK, Strand kk og Bærum kk kan møtes og trene sammen fra klokka 17.30.

Deretter surfer de som vil videre og blir med på SeaDog. Løpet starter heretter klokka 18.15, og følger ellers normal løype: Bygdøy Sjøbad til Huk via rød / svart stake (markøren for frittstående grunne) av Killingen og direkte retur. Oppmøte-tidspunktet er endret for å gjøre det enklere for Flåten-padlere å hive seg på.

Endret oppmøtetidspunkt til klokka 18.15, men SeaDog-løpet følger den vante traseen.

SeaDog-løypa kan endres grunnet vind og vær-forhold, så følg alltid med på Facebook-sidene https://www.facebook.com/groups/446014152121596/ Slike endringer vil bli varslet seinest dagen før.

De som stiller på hardtreningen må ha på tørr- eller våtdrakt i starten av sesongen, siden det blir trening på re-entry. Padler man bare SeaDog-løpet anbefaler vi å møte opp klokka 18.00 som normalt og varme opp i bølgene.

Padlere som har generelle spørsmål om det nye treningsopplegget kan legge dem ut på Bølgens Facebook-side. Mer spesifikke spørsmål kan padlere komme med på Messenger til Einar Kjerschow, eller via telefon.


Publisert

i

,

av

Stikkord: