Sterk sesongåpning

Amund Vold – nr 2 på 500 og 1000m

Sesongåpningen i Tysvær lover godt for en sterk sesong for OKK-padlerne. Det var knyttet stor spenning til herrenes 1000m som var svært viktig for uttaket til kommende World Cup stevne. Distansen ble vunnet av Tysværs Lars Magne Ulvang med 33 hundredeler foran vår egen Amund Vold, og deretter fulgte Eivind Vold og Lars Hjemdal. Amund ledet hele distansen, men i sterk sidevind kom Ulvang med en sterk sluttspurt, og snek seg foran.

Eirik Usland-Gade – Nr 2 på 1000m og 500m

I juniorklassen vartet Eirik Usland-Gade opp med to 2-plasser og en 3-plass. Det var sterkt av første års juniorpadleren. Også Marlene Tønnesen padlet i juniorklassen (U18) selv om hun fortsatt er U16. Det endte med seier på både 500m og 1000m og andreplass på 200m. Sterkt! I ungdomsklassen begynner også Tuva Langballe å padle skikkelig fort og luktet på pallen med 3 fjerdeplasser.

OKK-gjengen

Vi gratulerer hele OKK-gjengen med en sterk sesongåpning, og gleder oss til sterke padletak i neste stevne. Les alle resultater på http://racemanager.no


Publisert

i

av

Stikkord: