STRANDRYDDEDAGEN

Oslo kajakklubb har adoptert et strandområde i Bestumkilen og skal arrangere første ryddeakskjon på lørdag 4.mai.

OKK oppfordrer alle medlemmer til å bli med på Strandryddedagen. Padlerne har en unik mulighet til å bidra til rydding langs kysten. Det er neppe noen som kjenner kysten i detaljer så godt som oss som alltid ser etter artige formasjoner, nye små strender eller andre trygge steder å gå i land. Ofte er dette steder der det samler seg marin avfall.

Oslo kajakklubb skal lansere nytt tilbud til alle (ikke bare medlemmer) som vil bidra i arbeid mot marin forsøpling kl.10. Med støtte fra Oslo kommune har vi kjøpt to Miljøkajakker som kan lånes gratis mot at man plukker opp søppel underveis.

GJØR NOE FOR HAVET!

Bli med på OKK`s første PADLE og PLUKKE tur! Vi sees på brygga! 🙂


Publisert

i

av

Stikkord: