Verv en venn eller en kollega!

Det er mange gode grunner til å være medlem I OsloKajakklubb. Som medlem i Oslo Kajakklubb har du fri tilgang på alle våre kajakker og utstyr. Vi kjøper hvert år inn nye kajakker og vi har et stort utvalg av skjærgårdskajakker, havkajakker, surfski, polokajakker og SUP brett. Du kan i tillegg låne årer og vester, hvor det kjøpes inn nytt hver år. Vi har et stort flott anlegg med nye fine brygger, kajakkbur for lagring av klubbkajakker, båthaller og flotte garderober. Du har lett tilgang på klubbkajakker og Oslofjorden ligger der åpen med alle muligheter for flotte  padleturer. Vi har med støtte fra Turskiltprosjektet fått laget to store kart over padleruter i Indre Oslofjord som henger ute på klubbhuset. Her kan du få gode forslag til padleturer.  tillegg kan du få kjøpt kart over Padleruter i Indre Oslofjord.

Medlemskap i Oslo Kajakklubb er et helårs tilbud. Vi har stor flott og godt utsyrt treningshall som kan benyttes hele året.

Når du melder deg inn i Oslo Kajkklubb betaler du kontingent og innmeldingsavggift (2000,-+1100). Innmeldingsavgiften inkluderer et introkurs over 3 timer, som gir våttkort. I tillegg får du en OKK T-skjorte.

Oslo Kajkklubb tilbyr en rekke kurs – Grunnkurs Hav, Teknikkurs Hav, Grunnkurs Surfski, SUP kurs, Teknikk fremdrift osv. OKK medlemmer har rabatterte priser på kurs. Vi kan også tilby skreddersydde kurs til bedrifter. Du kan lese mer om kurs her https://kursokk.org/

Som medlem I Oslo Kajakklubb får du rabatter på en hel del artikler hos vår samarbeidspartner Milslukern på Ullevål stadion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oslo Kajakklubb ligger i Bestumkilen og her har du den beste tilgang på sjøen, friluftsliv, trening og alt padling har å by på. Ta gjerne en tur nedom klubben for å se hvordan vi har det og spør gjerne om du har spørsmål rundt medlemskap post@okk.org. Du melder deg inn via MinIdrett http://www.okk.org/medlem/om-medlemsskap/


Publisert

i

av

Stikkord: