Action på Tjuvholmen!

Amund Vold – raskeste mann på Tjuvholmen 2019
Foto: Christin Aronsen 

Like etter starten av årets Færderseilas, så var det våre raskeste padlere som satte sitt preg på Tjuvholmen. OKK arrangerte Oslo Kajakksprint fredag 14. juni, og det ble kjempet om pengepremier i både senior og juniorklassen. OKK takker Thauglands Trælastforretning for støtten til premiene!

Foto: Christin Aronsen

I juniorklassen for damer var det Thea Røsten (Strand KK) som vant foran Marlene Tønnesen (OKK) og Celine Helleren (Flekkefjord KK). Junior Herrer ble vunnet av Kristoffer Mjeldstad (Njørd) foran Eirik Usland-Gade (OKK) og Leander Helgesen (Tysvær). 

Foto: Christin Aronsen

I seniorklassen gikk det hakket fortere, og Ivana Mladkova (Slovakia) vant foran Maria Virik (Bærum) og Elise Erland (Tysvær). I herreklassen av vant OKKs Amund Vold foran Hakeem Teland (Kristiansand) og Lars Magne Ullvang (Tysvær). Alle resultatene kan leses her: 

Vi takker utøverne for et fartsfylt padleshow på Tjuvholmen. Vi legger ut en større bildelink senere. Følg med! 

Hakeen, Amund og Lars Magne
Foto: Christin Aronsen

Publisert

i

,

av

Stikkord: