European Games – 5.plass til Eivind Vold

Foto: Christin Aronsen

OKKs Eivind padlet inn til en flott 5. plass under dagens K1 5000m under European Games i Minsk. Det var et sterkt felt med de beste 5000m padlerne i verden som stilte til start. Eivind var rask ut opp mot første sving og var med i tetfeltet helt fra start. Tetfeltet bestod av 4-5 padlere hvor Ungarns Balint Kopasz gjorde det meste av drajobben. Kopasz er i form og vant også 1000m på onsdag. Eivind var i god posisjon, men gjorde en tellefeil og spurtet en runde for tidlig. Det gjorde at han ble stiv og ikke kunne kjempe om pallplass inn mot mål. I stedet ble det en sterk 5. plass. Se resultatlista her: https://minsk2019.by/en/tsrd/CSP/results/ride?eventId=CSPMK1x5000———————–&phase=FNL    

Foto: Aftenposten

På K2 1000m på tirsdag padlet Amund og Eivind to solide løp med tiden 3.12 i heatet. Det er svært lenge siden en norsk K2 har padlet så fort. I semifinalen var de en plassering og 3 tiendeler fra finaleplass. Det betyr at de må heve seg enda et hakk for å være med i en medaljekamp. Nivået på K2 1000m er meget høyt. Det er mange båter som går veldig fort. Brødrene Vold viser imidlertid at de er på skuddhold! God tur hjem gutter.

Eivind og Amund foran utøverblokkene i Minsk 

Publisert

i

av

Stikkord: