Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen på besøk i OKK

Første gang i Kajakk! 
Foto: Christin Aronsen 

Det var sommer og sol da idrettsbyråd Rina Mariann Hansen besøkte Oslo Kajakklubb på torsdag. Hun kom for å se klubbens lokaler, aktivitet og for å få en forståelse av hvordan Bestumkilen kan videreutvikles til et unikt senter for vannidrettene i Oslo. Besøket var fritt for møtedokumenter og innesitting. Idrettsbyråden skulle padle kajakk for første gang, og padle i banen byrådet fikk bygget.

Foto: Christin Aronsen

Under kyndig veiledning av OKKs hovedtrener Tom Selvik gikk turen virkelig fint. Vi la oss til start oppe ved Killingen og padlet hele 1000 meteren i banen. Som idrettsbyråd tok hun initiativet til å få gjennomført byggingen av banen, og det klarte hun! OKK er takknemlig for anlegget. Nå handler det om å få fortgang i ferdigstillelsen. Landanlegget inne Bestumkilen må gjøres ferdig med måltårn, toalett, benker og gjøres til et hyggelig aktivitetsområde. 

Foto: Christin Aronsen

Den videre utviklingen av Skøyen og Vækerø er viktig for klubben, og muligheten til å skape aktivitet. Vi skal ivareta at bruken av vannet og strandsonen kommer padlere og roere til gode. Alt fra turpadlere, konkurranse- og flattvannspadlere, polospillere, og surfskipadlere i alle aldre.  

Foto: Christin Aronsen

De 25 barna fra OKKs sommerleir var akkurat ferdig for dagen da idrettbyråden ankom, men hun fikk med seg litt toppidrett «live» da Eivind Vold kjempet i teten på 5000 meter under European Games i Minsk. Gøy!  

Innspurt på 5000 m i European Games
Foto: Christin Aronsen 

OKK takker idrettsbyråden for besøket. Velkommen igjen!

Foto: Christin Aronsen

Publisert

i

,

av

Stikkord: