OKK arrangerer Norges Cup i nytt Ro og Padleanlegg i Bestumkilen lørdag 15 Juni

Lørdag 15.juni skal OKK arrangere Norges Cup (NC-2) i det nye Ro og Padleanlegget i Bestumkilen. Det ventes ca. 130 deltagere og i løpet av lørdagen skal det gjennomføres ca 100 løp, det blir en aktiv dag. Treningsrom og garderober vil bli benyttet av de aktive og vil ikke være tilgjenngelige for klubbens medlemmer på lørdag. Likeledes vil bryggene være reservert for de aktive denne dagen. For å skape mest mulig rettferdige forhold for de aktive ønsker vi å henstille til medlemmene om ikke å bruke anlegget på lørdag.

Parkeringen vil også være stengt og reservert for NC-2 fra fredag ettermiddag og frem stevnet avsluttes.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta turen inn i Bestumkilen, enten som tilskuere eller til å delta frivillig hjelpere denne dagen og bidra til et spennende arrangement.


Publisert

i

av

Stikkord: