OKK – Norgesmestre i kajakkpolo!

OKKs to lag under NM

OKKs kajakkpololag klarte det igjen! Vi ble Norgesmestre for tredje år på rad under NM-veka i Stavanger. En herlig prestasjon. Vi gratulerer spillerne Franco Feci, Per Liebek, Sondre Sjøtveit Rødsand, Henrik Holst og Maximilian Inghilleri.  Herlig!

Laget vårt vant alle kampene, og det var en fortjent seier. I finalen ble det mer spennende enn vi ønsket da vi vant 3-2 etter «golden goal» mot Larvik. Vi var det førende laget i finalen, og hadde mange stangskudd, så vi velger å kalle det en fortjent seier! OKKs målscorere i finalen var Franco Feci, Sondre Sjøtveit Rødsand og Henrik Holst.

Skjermdump fra finalekampen
OKK med NM-gull!

Også juniorlaget vårt spilte veldig godt. Selv om en av nøkkelspillerne (Johannes Enger) ikke kunne delta pga militærtjeneste, hadde vi et meget slagkraftig lag med: Sigurd og Amund Dugstad, Mikkel Blomnes og Jon Anders Berthelsen.

De to OKK-lagene møtte hverandre i semifinalen, og da viste seniorene at de enda har en del å lære bort til de unge spillerne. Juniorlaget spilte bronsefinale mot Trondheim/Bergen og tapte dessverre 3-1. Alle resultatene fra NM finner du her: http://www.padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/kampoppsett-og-resultater-nm-veka-kajakkpolo-oppdateres-fortloepende/

OKKs juniorlag (gul båt) i aksjon
Det avgjørende øyeblikket er lagt ut på @oslokajakklubb på Instagram

OKK gratulerer begge lagene, og trener Attilio Del’Arte med et fantastisk mesterskap!


Publisert

i

av

Stikkord: