Vi klarte det!

Innspurt i finalen – 500m SH
Foto: Christine Juul – Strand KK

Av og til har man flaks. Etter uker og dager med høyst ustabilt, vått og kaldt vær så viste Bestumkilen seg fra sin aller beste side akkurat den dagen OKK arrangerte Norgescup 2 i Bestumkilen Ro- og padleanlegg. Herlig! Det er mange ting som må på plass for å arrangere stevne, men her var det en del nye utfordringer. Hva med strøm? Hvordan skal vi ordne måltårn? Sekretariat? Hva med båttrafikk? 

Hakeem Teland – Kristiansand KK
Foto: Katarina Liptakova

Etter å ha jobbet i dagesvis for å forberede stevnet, så smilte stevneleder Jan Børge Usland fra øre til øre på lørdag. Anlegget bestod testen! Sportslig sett ble det også et godt stevne. Mange utøvere satte personlige rekorder, og publikum fikk se mange spennende oppgjør. OKKs trenerteam var godt fornøyd med våre utøvere. Både Lars Hjemdal, Eirik Usland-Gade og Marlene Tønnesen klatret helt til topps på pallen. 

Marlene Tønnesen (1), Celine Helleren (2), Caroline Juul (3) – 200m U16 Damer
Foto: Christine Juul – Strand KK

Lars Hjemdal bekrefter at han har utviklet seg sportslig denne sesongen ved å vinne 1000m og bli nr 2 kun slått med 6 hundredeler på 500m. Også Eirik Usland-Gade vant 1000m og ble nr 2 på 500m i juniorklassen. Marlene Tønnesen viste at hun er en sterk sprinter ved å vinne 200m i ungdomsklassen og bli nr 2 på 500m i tett oppgjør med Flekkefjords Celine Helleren. Bra! Hele OKK-gjengen Andrea, Tuva, Marlene, Jens-Ulrik, Nicolay, Joachim, Mathias, Thomas, Magnus, Eirik og Lars leverte varene.   

Ekte idrettsglede! Eirik Usland-Gade (OKK) og Kristoffer Mjelstad (Njørd)
Foto: Christine Juul – Strand KK

Alle resultatene kan leses her: https://racemanager.no/en/results/competition/358279/

Foto: Katarina Liptakova

Alle som var i Bestumkilen denne dagen smilte. Våre gjestende klubber, turgåere, turister, og selvsagt var Egil Søby – fra gullfireren fra OL i 1968 – til stede med lovord om anlegget. Oslo Kajakklubb  ønsker også å takke Thauglands Trævareforetning og Milslukeren Sport for gavepremier. Dette blir definitivt ikke det siste stevnet i Bestumkilen!  

Foto: Christine Juul -Strand KK
Foto: Christine Juul – Strand KK 
Foto: Katarina Liptakova
Målbua!
Foto: Katarina Liptakova
Foto: Christine Juul – Strand KK
Byens beste Kafe!
Foto: Katarina Liptakova

Publisert

i

av

Stikkord: