Følg Mathias og Amund i U23 EM

Mathias Svoren – OKK
Foto: Christin Aronsen

OKKs Amund Vold og Mathias Svoren befinner seg nå i Racice i Tsjekkia hvor de skal padle U23 EM. Amund skal padle K1 1000m og K1 500m. Mathias skal padle K4 500 m sammen med Vemund Næss-Jensen (Bærum), Hakeem Teland (Kristiansand) og Gunnar Nydal Eide (Strand).

Amund Vold – OKK
Foto: Christin Aronsen

Amund padler sitt første løp (forsøk K1 1000m) 11. juli kl 11:20, mens Mathias skal i ilden klokken 17:00 samme dag. OKK har et ess til i ermet. Rytis Sakalauskas var i OKKs stall som ungdomspadler før han reiste til Litauen før å gå på idrettsskole. Rytis er i god form og skal padle U18 EM for Litauen i K2 1000m. Han kommer tilbake for å konkurrere for OKK under NC5. 

Rytis Sakalauskas – OKK/Litauen

Følg konkurransen her: http://canoeracice.com/en/

OKK ønsker Amund, Mathias og Rytis lykke til!


Publisert

i

av

Stikkord: