Ny medalje til Amund

Amund Vold (OKK)

Amund Vold (21) tok i dag bronse på K1 500m. Det gikk fort i finalen og det ble satt europeisk U23 rekord av vinneren Jakub Zavrel fra Tsjekkia. Det er svært imponerende prestasjoner av Amund, men vi tror han har mer inne. Han hadde litt stresset padling i finalen med høy frekvens, og kan få enda mer av kraften ned gjennom hofta og ut i bena. Erfaringene Amund gjør nå i mesterskapene er svært viktig å ta med seg videre.

Trener Tom Selvik har ikke lagt opp til en formtopp til dette mesterskapet, så det blir spennende å se hva toppnivået til Amund blir i år.

Pallen K1 500m

Den norske K4 båten med Vemund Næss Jensen (Bærum), Mathias Svoren (OKK), Hakeem Teland (Kristiansand) og Gunnar Nydal Eide (Strand) padlet en god B-finale som de vant. De ble dermed nr 10 totalt. Det er viktig å bygge en norsk K4 for å kunne nå gode internasjonale resultater. Vi gratulerer gutta med gode løp. Her er det potensiale! 

Vemund, Mathias, Hakeem og Gunnar ved passering 250 m
Amund padler inn til bronse

OKK gratulerer!


Publisert

i

av

Stikkord: