Amund Vold er rammet av blodkreft

Foto: Christin Aronsen

Torsdag 8. august fikk Amund Vold påvist blodkreft av typen: Akutt lymfoblastisk leukemi (ALL). Dette var et sjokk for Amund, familien hans og alle vi som står nær Amund. Han blir ivaretatt på beste måte av Rikshospitalet.

Våre tanker er med Amund og hans familie i denne vanskelige tiden. Amund Vold er OKKs beste padler, og tok sølv på K1 1000m og bronse på K1 500m i U23 EM i midten av juli. Han hadde VM i slutten av august som sitt neste store mål. I månedsskiftet juli/august følte han seg slapp og trett, og tok da blodprøver på Olympiatoppen. Da resultatene kom ble han sendt direkte til Rikshospitalet som stilte diagnosen og satte han i rask behandling. Klubben viser Amund og familien all den støtte og hjelp vi kan gi i denne tøffe tiden.

Amunds vei mot å bli helt frisk har begynt. Dette er selvsagt en stor påkjenning for Amund og familien, men han er ved godt mot. Både klubben NPF vil gjøre det vi kan for at Amund kommer tilbake til verdenstoppen. Amund har stor støtte fra alle vennene i idrettsfamilien. Også presidenten i det internasjonale padleforbundet (ICF) har sendt brev med støtte og ønsker om god bedring. I OKK står vi sammen i medgang og motgang. Vi sender Amund de varmeste ønsker på veien mot å bli helt frisk.

Foto: Christin Aronsen

Publisert

i

av

Stikkord: