OKK trenger frivillige til Oslo Downwind Challenge på lørdag 24. august

OKK trenger frivillige som kan hjelpe til med å arrangere Oslo Downwind Challenge på lørdag 24. august. Har du ingen andre planer på lørdag, så bli med! 🙂

Foto: Sune Wendelboe

Vi trenger sjåfør og bil med hengerfeste. Vi trenger folk til å være i følgebåt. Vi trenger folk til sekretariat, og vi trenger folk som kan hjelpe til med servering og litt av hvert på brygga. Alt er enkle og overkommelige oppgaver for de fleste av oss. Det er veldig trivelig og sosialt å hjelpe til. Det gjør ingenting om å du ikke er en del av surfskimiljøet. Her ønskes alle velkommen! Vi håper at du blir med :-).   

Vi ønsker at du kontakter Thor Kristoffer Nielsen så snart som mulig. E-post: kristoffulus@hotmail.com

Mobilnr: 99500559


Publisert

i

av

Stikkord: