En smak av OL

Lars Magne Ullvang og Eivind Vold på regattabanen i Tokyo 

Les Eivind Volds reisebrev:

Jeg og Lars Magne Ullvang fra Tysvær har reist sammen for teste ut banen i Tokyo der OL 2020 skal avholdes. Selvom undertegnede ikke kunne delta på årets lagbåt NM var det en stor lettelse å få med seg at OKK-båten likevel klart å padle inn til gull 9. året på rad. Sammen med landslagstrener Rastislav bestod den norske delegasjonen kun av oss tre. På K2 1000m endte vi på 5. plass kun 1.6 sek bak den tyske vinnerbåten.

cof

Det var sterk deltakelse og veldig jevnt i toppen. Ullvang gjorde det også sterkt i K1 og endte på en 4. plass under et sekund opp til bronsen, og 4.7 sek opp til vinneren. Til tross for en veldig utfordrende oppladning med sykdom og jetlag klarte vi å ta med oss svært gode erfaringer før neste års OL, vi har en følelse på at vi kan ta de stegene som er nødvendig for å kvalifisere en plass i mai til neste år.

Landslagstrener Rasto Kuzel var godt fornøyd med K2-gutta

Søndag kveld ankom vi Komatsu i Japan. En liten by på vestkysten i Japan. Der er planlagt å ligge på precamp i forkant av OL. Vi ble ønsket velkommen av japansk TV og en lokal barnehage som hadde forberedt velkomstgaver til oss. Vi oppdaget fort at japanerne er veldig gjestfrie men også at varmen og tidsforskjellen er utfordrende.

Smil 🙂

Videre reiste vi til Tokyo og gjorde oss kjent med byen og banen. Banen er preget av mye vind, som vi mener kan være en fordel for normennene til neste år. Vi går ut av sesongen med godt mot, og er motivert for å gjøre en god jobb frem mot OL året. Sayonara, Eivind


Publisert

i

av

Stikkord: