Medaljer til OKK-ungdommene

I helgen var det K1 NM for junior og senior og lagbåt UM for ungdommene. Det ble både gull, sølv og bronse for OKK. Gratulerer!

Medaljejentene Marlene og Tuva
Foto: Helge Hafstad

Hovedtrener Tom Selvik sendte ut denne rapporten fra helgen:

«Hei alle sammen! Takk for en flott helg på Årungen. Vi klarte å sparke godt fra oss med mange personlige rekorder og mange medaljer i fravær av Amund og Eivind på vannet. Hyggelig at de begge med «nye frisyrer» tok turen😊 Ungdomsjentene Marlene og Tuva padlet til gull på k-2 200 i UM, de padlet til sølv på 500 og 2500. Jentene klinket til med selveste Andrea og Julie også i k4 og det ble både gull på 200 og 500m i k4. Andrea er bare pike padler. Sterkt var det også av ungdomspadler Marlene å ta sølv på k-1 200 i juniorklassen. Morsomt var det å ha Rytis på startstreken etter et år med knall hard trening i Litauen. Rytis stilte i både k-1 Junior og UM lagbåt med gutta. Haakon og Rytis var i finalen i k2 og med Joakim og Jens Ulrik i k4 padlet de alle inn til to flotte 5 plasser i Ungdomsklassen. Eirik Usland har etablert seg i Norges toppen for å bli i Junior , sølv på k-1 200m og bronse på k-1 500 er solid. Thomas Lothe fikk betalt for god trening inn mot NM, Han perset solid både på 1000m og 500m og nærmer seg stadig de store gutta som padlet VM i år. Magnus Oseid satte også solid pers , spesielt på 200m. En litt tyngre helg ble det for Mathias der kroppen ikke spiller på lag, Lars Hjemdal er i Norges toppen i Senior men fikk også en tung NM helg med 4 plass som beste resultat. Uansett så er det alltid knall å være med dere på Årungen Og sikkert noe jeg har glemt, Helge tok en del knall bilder som han sikkert deler etter hvert. Takk til alle som stiller og heier! Hilsen Trenerbanden  «

Rytis, Håkon, Joachim og Jens Ulrich
Foto: Helge Hafstad

Ungdomsgruppa i OKK har et flott treningsmiljø. Det gir resultater. Det kan dere lese om i denne flotte artikkelen i Akersposten: https://akersposten.no/sport/lar-seg-ikke-skremme-av-knallhard-trening/19.3941

Medaljeoversikt OKK:

Trenerbanden: Vegard, Per Christian og Tom
Foto: Helge Hafstad
Vind og bølger hindret ikke Eirik Usland-Gade å ta medaljer!
Foto: Helge Hafstad
Gulljentene Marlene, Tuva, Andrea og Julie
Marlene padlet også 200m i juniorklassen hvor det ble sølv
Foto: Helge Hafstad

Flere bilder kan sees her: https://photos.google.com/share/AF1QipP4qPOVp2uwf8aFaRRHWu_8Lq1qkz4Ku_VgWUN1nSQ9T-YbUifloXOep05a3w56Vw?key=eGsxcXJ0YnVhSXQtb3lUd0MzWVE1UEpRVUJ0ZGFR 


Publisert

i

av

Stikkord: