OKK trenger frivillige til helgen 14-15. september

Kafe til inntekt for OKK

Helgen 14-15. september arrangerer OKK Norgescup og Lagbåt NM på Årungen. For å gjennomføre et godt arrangement er vi avhengige av mange frivillige. Vi oppfordrer derfor ikke bare foreldre til aktive men også øvrige OKK medlemmer til å bli med som frivillig. Vi trenger bla folk til følgebåter, kiosk, servering, tidtaking etc. Alt sammen er enkle oppgaver som alle kan utføre uten erfaring fra tidligere arrangement.

I målbua sitter latteren løst

Vi venter stor deltagelse til sesongens siste stevne og vi kommer til å oppleve mange spennende Det er gøy å være med å arrangere, og oppleve å gjøre noe sammen for klubben. Vi håper du blir med! Interesserte kan kontakte;

Klar til start!
Bli med!

Publisert

i

,

av

Stikkord: