Knall høstsamling på Geilo

OKKs treningsgruppe

Skrevet av Thomas Lohte.

Fredag 11. Oktober møtte 16 eventyrlystne OKK-padlere opp på kajakklubbens lokaler, klare for en reise de sent ville glemme. Turen gikk fra Oslo til McDonalds på Flå. Der ble det kjøpt inn rikelig med hamburgere i alle regnbuens farger, og turen gikk videre til Havsdalsgrenda ved Geilo. Med fulle glycogenlagre var både utøvere og trenere klare for morgendagens prøvelser. Lørdag morgen ble startet med en god frokost, og etterfulgt av en heidundranes løpetur. Gruppen ble splittet opp, men etter 2 timer var samtlige OKK’ere tilbake på hytta. Dog i varierende forfatning. Det var tydelig at kilometerne hadde preget noen mer enn andre.

Etter en utsøkt lunsj snekret sammen av mesterkokk Tom startet det virkelige alvoret. Det var duket for 8-øvelsers 10-kamp. Under kast-øvelsene briljerte blå gruppe, bestående av Marlene, Magnus, Per Christian og Thomas. Etter dette var det kun motbakke-stafett, quiz og mariekjeksspisekonkurranse igjen! Under sistnevnte konkurranse viste Eivind nye talenter og knuste all motstand, og sikret dermed seieren i den øvelsen for grønt lag. Dessverre sviktet de totalt på quizen, og det ble klart at blått lag tok seieren totalt.

Den kvelden ble det feiret med taco, samt en liten dæsj smågodt for alle unntatt Lars, som lurte til seg ekstreme mengder.

16 padlere vender hjem søndag med nye opplevelser, erfaringer og egenskaper. Under helgens opphold har de trent løping, kast, svømming og langrenn. De har også tillagt seg ny kunnskap de vil få bruk for resten av livet. Tusen takk til Tom og Per Christian for en flott helg! Hilsen Thomas og resten av gjengen.


Publisert

i

av

Stikkord: