Takk for et supert padleår!

Sjelden er Oslofjorden så stille og vakker som den var på årets siste tur med havpadlegruppa 2. juledag. Foto: Olav Urdahl.

I romjulen gikk årets siste fellestur av for havpadlerne av stabelen. Gjennom et tynt lag med blank is tok en gruppe padlere seg ut fra klubben til Paradisbukta. En kort, men verdig avslutning på sesongen.

Bitte lille julaften var det tur til Vassholmene med grilling og juletregang. Slik kunne vi fortsatt å spole tilbake i alle de fantastiske turene og opplevelsene vi har hatt sammen i året som nå er til ende. Protokollen vitner om mange som også padler alene eller noen få sammen.

Erfaringsmessig vil snart isen gjøre det vanskelig å komme ut fra klubben, men vi fortsetter med rulletrening i Berger svømmehall på søndager kl 12 – 14 i hele januar. Meld dere på under fanen til høyre på OKK-siden!

Jeg låner noen bilder og videoer som ble lagt ut på Facebook fra turen 2. juledag for å takke for padleåret 2019 – og ønske velkommen til nye opplevelser i padleåret 2020.

Harald Aas, Oppmann Hav

Strandhugg i Paradisbukta. Foto: Albrecht Hofheinz.
Grilling hører med. Foto: Liz Palm
Turen var planlagt til Vassholmene, men endte i Paradisbukta på grunn av isen. Foto: Liz Palm
Takk til Einar Knutsen som tok initiativ til året siste fellestur. Foto: Liz Palm.

Publisert

i

av

Stikkord: