Terminlista 2020 for havpadlegruppa er klar!

Terminlista for 2020 er svært innholdsrik, blant annet blir det to sommerturer å velge mellom.

Tirsdag 28. januar hadde aktivitetslederne i havpadleguppa møte for å planlegge kommende sesong.  Terminlista er blitt spekket med aktiviteter. 

Etter ønske fra flere starter torsdagspadlingene for nybegynnere allerede uka etter påske (16. april), og nytt av året er også at onsdagspadlingene for viderekomne vil ha to turledere slik at det er mulig å dele gruppa i de som vil padle fort og langt og de som ikke er fullt så erfarne. Dette er et prøveprosjekt fram til sommeren.

Vi starter  sesongen for alvor med Vårsamling på Hvasser den 8. – 10. mai. Da blir det mulig både å padle tur og ta ulike kurs.

I vårsemesteret blir det arrangert telttur til Langesundsfjorden, kanalpadling på Dalsland kanal, tur til Håøya, lavterskeltur i Oslofjorden og andre aktiviteter.

Det blir i år også arrangert to sommerturer. Den første går siste uka i juli til Øygarden utenfor Bergen og den andre går første uka i august til Nærøyfjorden. Dette er en padletur med litt fjelltur i tillegg.

Ta en titt på terminlista og kryss av i kalenderen det du vil være med på. Når turene er ferdig planlagt vil det bli lagt ut informasjon og påmelding her på OKK sin hjemmeside. Har du ikke grunnkurs ennå, meld deg på! Da er tilbudet enda større.

Vel møtt på vannet!

Lenke til terminlista 2020

Harald (oppmann fram til årsmøtet)


Publisert

i

av

Stikkord: