Bli med på padlekurs i OKK

Perfekte omgivelser for padlekurs!

Lurer du på om padlekurs er noe for deg? OKK har et tilbud til deg enten du er helt fersk eller har padlet en del tidligere. Å ta et kurs er en morsom og effektiv måte å bli bedre på, og så er det sosialt og hyggelig, og en fin anledning til å bli kjent med nye mennesker. Vi ser stadig at nye vennskap knyttes på våre kurs.

Hvilke kurs tilbyr OKK? Hovedvekten av våre kurs er NPF sine våttkort kurs; som for eksempel Grunnkurs og Teknikkurs Hav og Grunnkurs Surfski. Men vi tilbyr også andre typer som kurs i rulle, fremdriftsteknikk og SUP.

Les mer om våre kurs her: http://www.okk.org/2017/03/kursbeskrivelser/

Til påmelding: http://www.okk.org/aktiviteter/pamelding-kurs/

Hvem bør ta kurs i padling, er det nybegynneren, eller må man ha erfaring? OKK har kurs for padlere på alle nivåer. Er du helt fersk kan du ta et introduksjonskurs på 3 timer, eller du kan gå rett på grunnkurs hav eller surfski. Har du padlet en del, men ønsker et dypdykk i havpadlingens tekniske ferdigheter tar du Teknikkurs Hav. Vi har et veldig bra kurs i ren fremdriftsteknikk. Dette er for padlere på alle nivåer, enten du er havpadler som ønsker å komme deg mer effektivt fremover, eller ivrig mosjonist som ønsker å finpusse teknikken fram mot neste løp. Her får du individuell oppfølging på ditt nivå.

Må man ha masse utstyr for å padle? OKK fornyer båtparken jevnlig og tilbyr alltid det siste innen utstyr til sine kursdeltagere. Når du melder deg på kurs hos oss trenger du kun å ta med personlig bekledning og evt mat og drikke til de lange øktene.

Hva er fordelen med å ta kurs i OKK? Fordelen med å ta kurs i en klubb som OKK er at du har et miljø å padle på tur og trene i også etter at kurset er ferdig. OKK har padlere i alle aldre og på alle nivåer så det finnes stort sett padleselskap til alle som ønsker det.

Må det være fint vær for å padle? I OKK padles det i all slags vær til alle årstider. Du vil bli overrasket over hvor lunt og behagelig, og ikke minst gøy det er å padle i ordentlig ruskevær. Med riktig kunnskap og utstyr finnes det nesten ikke dårlig padlevær.

På tur i Oslofjorden – Enda tryggere etter kurs!

Publisert

i

av

Stikkord: