Det kan nå åpnes for aktivitet, men innenfor reglene for smittevern

1.april kom melding fra Helsedirektoratet om at det kan åpnes for aktivitet i regi av den organiserte idretten. Men det er på ingen måter fritt frem. Det gjelder fortsatt et allment forbud mot idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs, men med definerte unntak.

Det skal ikke være mer enn fem personer sammen i en gruppe, og minst en avstand på to meter mellom personen. Avstanden gjelder både innad i gruppen, og til andre personer.

Les mer her https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/NIFs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet/

Treningshallen, garderobene og badstue i Oslo Kajakklubb vil fortsatt holdes stengt. HC-toalett i A-hallen kan brukes. Brygga vil være åpen for padling. Men det er viktig at alle forholder seg til retningslinjene som gjelder for smittevern.

  • HOLD AVSTAND – MINST 2 METER
  • VASK HENDENE
  • BRUK ANTIBAC PÅ KLUBBÅRER FØR OG ETTER BRUK
  • BRUK EGEN REDNINGSVEST OG SPRUTTREKK
  • ALLE SKAL PADLE MED REDNINGSVEST
  • DET SKAL IKKE VÆRE MER ENN 5 PERSONER I EN GRUPPE

Det vil kunne bli mange som ønsker å padle i påsken og det er derfor spesielt viktig at alle tar hensyn og følger retningslinjene for smittevern. Bruk kortest mulig tid på brygga og mest tid på sjøen med god avstand til andre.

Vi ønsker alle en god påske med fine padleturer!


Publisert

i

,

av

Stikkord: