Mandag 4.mai starter Kajakkskole opp igjen

Vi nærmer oss start på ny sesong med kajakkskole. Vi er glade for at vi nå kan komme igang med organisert trening men det er allikevel viktig å huske at koronasmittevern har førsteprioritet, og at det er klare føringer på hvordan vi gjennomfører. Kajakkskolen starter som planlagt i uke 19, med treninger to ganger i uken. Det blir treninger enten på man-ons, eller tir-tor kl.17-18.

Treningene skal foregå i mindre grupper på 4 barn og én trener. Hverken barn eller voksne skal rullere mellom grupper, men holde seg til en gruppe. Garderobene holder vi fortsatt stengt så barn bør møte opp ikledd egnet tøy. Når det gjelder utstyr så blir det mulig å låne alt av utstyr av oss, men bruk helst egen vest hvis du har den. Alt klubbutstyr skal rengjøres med antibakteriell såpe etter bruk.


Publisert

i

,

av

Stikkord: