Velkommen til en ny padlesesong

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til en ny padlesesong i Oslo Kajakklubb. Padling er heldigvis en av de aktivitetene vi kan gjøre i disse tider, så lenge det er innenfor reglene for smittevern. Årstiden nå er en fin tid for padling. Det er lite trafikk på sjøen og det kan være godt å kople av med en padletur. Enten som en rolig padletur med innlagt pause og lunsj eller en treningstur. Kanskje det er tiden for å utforske nye padleruter! Du finner gode tips til padleturer på kartet som henger på veggen til klubbhuset. Her er turene merket med lengde og vanskelighetsgrad. Husk redningsvest på turen!

Tidlig vår kan være en fin tid for å bedre padleteknikken. Oslo Kajakklubb tilbyr mange ulike kurs som kan være av interesse for både medlemmer og ikke medlemmer. Vi har kurs til padlere på alle nivåer. Å ta et kurs er en morsom og effektiv måte å bli bedre på, det er sosialt og hyggelig, og en fin anledning til å bli kjent med nye mennesker. Kurstilbudet i OKK finner du her https://kursokk.org/ Inntil videre vil kursene bli arrangert med maks 5 deltakere og tilpasset smitteverns regler.

Smittevernsregler som gjelder i Oslo Kajakklubb:

  • Hold avstand – minst 2 meter
  • Vask hendene
  • Bruk antibac på klubbårer før og etter bruk
  • Det skal ikke være mer enn 5 personer i en gruppe
  • Bruk egen redningsvest og spruttrekk
  • Det er påbudt å padle med redningsvest

Vi ønsker alle en god padlesesong!


Publisert

i

,

av

Stikkord: