Kveldsturer med havpadlerne

Onsdags- og torsdagsturer med Havpadlergruppa i Oslo kajakklubb starter 6. og 7. mai.

Torsdagsturene er for medlemmer som har gjennomført introkurs og som ikke har padlet så mye. Vi starter pent med korte turer (ca. 5-6 km) og relativt lavt tempo. Onsdagsturene er for medlemmer som har mer erfaring, som kan padle minst en mil og holde 5-7 km i timen.

Turene starter fra brygga kl 17:30.
De som skal være med, må skrive seg på deltakerlista som ligger ved protokollene. Deltakere kan låne båter og årer, men foreløpig ikke annet utstyr. Alle må bruke medbragt redningsvest og følge instrukser om renhold og avstand. Inntil garderobene åpner igjen, må vi skifte på brygga.

Turene blir annonsert et par dager på forhånd på Facebook-siden til Havpadlerne Oslo kajakklubb. Velkommen!

Hilsen Oppmann Hav


Publisert

i

av

Stikkord: