Dobbelt OKK i maraton NM

NM-gull til Eivind Vold. Sølv til Lars Hjemdal

Det var NM i maraton i helgen. På lørdag var det Short-track på Hamar under NM-Veka, og så var det full distanse på søndag Setskog. Eivind Vold (OKK) tok NM-gull begge dager. På søndag ble det sølv til Lars Hjemdal (OKK) med Morten Minde (Strand) på tredje plass.

Lars-Morten-Eivind og Mads

Verdens beste Maraton padler(VM Gull og EM Gull 2019)  Mats B Pedersen deltok og slo de Norske gutta. Sportsjef  Eirik Verås Larsen uttalte at OKK gutta Gav han mer kamp en i VM forrige år da han dro ifra fra start. Se lørdagens short track på NRK her: https://tv.nrk.no/serie/nm-veka/2020/MSPO49350420

Tuva Langballe (OKK)

Tuva Langballe tok i dag Sølv i Junior Dame Maraton NM og bronse på Lørdag under NM short track. Tuva er en tøff OKK padler. Det holdt ikke til medalje for Eirik Usland i Juniorklassen men Eirik satser hardest på bane. Verd å merke seg er også ungdomsgutta Håkon Hafstad og Jens Ulrik Russ Quale som stadig klatrer på resultatlistene. Vi ser frem imot høsten, da får vi mulighet til å konkurrere til høsten. OKK stilte også med Magnus Oseid, Thomas Lothe Og Mats Grov. Verd å merke er seier i Master klassen til den evig unge Sverre Petlund. 

Sverre Petlund

OKK gratulerer med sterk innsats i årets første konkurranse! Gratulerer også til trener Tom Selvik (som også har vært fotograf).


Publisert

i

,

av

Stikkord: