Oslo Kajakklubb søker daglig leder

Oslo Kajakklubb søker daglig leder (100 % stilling)

Oslo Kajakklubb (OKK) er et idrettslag med ca 1800 medlemmer. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper og nivåer. Vi driver både konkurranseidrett, mosjon, turpadling og friluftsliv. OKK aktivitet innen grenene flattvann, havpadling, kajakkpolo, surfski og SUP.

Oslo Kajakklubb holder til i Drammensveien 210 i Bestumkilen, og har klubblokaler som omfatter både kontor, gode treningsfasiliteter, kajakklagre, bryggeanlegg m.m.

Vi søker en daglig leder som kan sørge for god drift og utvikling av klubben. Det er viktig at daglig leder bidrar til at klubbens sportslige mål kan nås samt bidra til en god utvikling av øvrige grener. Daglig leder skal yte god service til klubbens medlemmer og aktivitetsgrupper, og ha god kontakt med Norges Padleforbund, Oslo Idrettskrets, Oslo Kommune og våre samarbeidspartnere. Stillingen omfatter også lederansvar overfor klubbens øvrige ansatte og engasjerte.

Vi søker en engasjert person med gode organisatoriske evner, samarbeidsegenskaper, evne til gjennomføring og som har kjennskap til norsk idrett og organisasjonsliv. Det forventes god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, kjennskap til idrettens system for medlems- og klubbadministrasjon, økonomistyring, samt evne til å skape gode økonomiske rammer for et levende aktivitetsmiljø.

Oslo Kajakklubb legger vekt på et godt klubbmiljø hvor alle skal trives. Vi søker en person med engasjement og som er synlig i miljøet på klubben. Vi ønsker at daglig leder som kan bidra til å utvikle klubben i tråd med vår visjon og våre mål. Daglig leder rapporterer til klubbens styre.

Vi søker en person som fortrinnsvis kan tiltre fra 1. august 2020 eller etter avtale. Lønn etter avtale.

Les mer om Oslo Kajakklubb på www.okk.org

For spørsmål: Kontakt styreleder Sveinung Oftedal, 92 89 95 84

Søknad sendes: post@okk.org og merkes «søknad daglig leder»

Søknadsfrist: Torsdag 25. juni 2020


Publisert

i

av

Stikkord: