Eivind Vold slo gammel rekord i Hisøy Rundt

I lørdagens race i regi av Arendal Kajakklubb den 25. juli padlet Eivind inn på 0:59:15. Han slo dermed den gamle rekorden med 15 sekunder, og sikret seg pengepremie på 5000 kroner fra Sparebanken Sør.

Eivind Vold kom på førsteplassen i Hisøy Rundt-løpet. På andreplass Mads Woldstad fra Stavanger KK, tredjeplassen gikk til Øystein Kvam fra Arendal KK. Foto: Jin Kathrine Fosli

Eivind konstaterte at han hadde slått den gjeldende rekorden og vunnet sin klasse, som var kriteriet for å ta med seg pengepremien på 5000 kroner. Han veldig fornøyd med premien. Eivind har akkurat vært på treningssamling i Skien sammen med Padlelandslaget og rundt 80 andre padlere for å lade opp til neste padlemulige sesong. Det var Mads Woldstad fra Stavanger Kajakklubb som fikk andreplassen, og Øystein Kvam fra Arendal Kajakklubb som kom på tredjeplass.

Eivind Vold t.v. sammen med 70-årsjubilanten Einar Kjerschow t.h. Foto: Jin Kathrine Fosli

I dameklassen gjorde OKK rent bord, med Astrid Arnesen på førsteplass, undertegnede på andreplass, og Mette på tredjeplass. Tora Juul surfet inn til en fin fjerdeplass. I ganske rotete sjø klarte Astrid å klokke inn førsteplassen på 1:24:06. Hun padlet sitt andre løp. Ryktene sier at undertegnede padlende reporter sikksakket så mye i bølgene at det ble et par kilometer ekstra, men det finnes ikke belegg for påstandene.

Astrid Arnesen vant dameklassen foran Jin Fosli (t.v.) og Mette (t.h.). Foto: Tora Juul

Hisøy Rundt var kombinert med NC Surfski, der vår egen William Gram gjorde det skarpest med en fjerdeplass på 01:09:08. Einar Kjerschow var med i samme klasse, og kom inn ikke lenge bak. Som 70-årsjubilant den 27. juli holdt også Einar og Tora fest like etter løpet med reker og øl. Sammen med arrangøren Arendal Kajakklubb burde de fått prisen for mest idylliske sommerarrangement.

Fra festen etter løpet med jubilanten og Tora Juul sittende ytterst til høyre i bildet. Foto: Jin Kathrine Fosli

Willian Gram (t.h.) presterte sterkest av mennene fra Oslo Kajakklubb i surfski-plassen med sin fjerdeplass i Norway Cup. Foto: Jin Kathrine Fosli

Publisert

i

av

Stikkord: