Sommerleir – Oslo Kajakklubb

jul 2nd, 2020 | By | Category: Barn, Junior, Nyheter, Uten kategori

Nok en flott dag på Oslo kajakklubb med barn og ungdom på leirskole som varer fra 22. juni til 14 august. Mens barna padlet kajakkpolo og SUP-brett, møtte Stein skribent og kajakkpadler Marit Figenschou og fikk et intervju på bryggekanten om padling og livsmestring, padling og fysisk og mental helse mm. Se flere videoer fra Oslo Kajakklubb på facebook her.

Det er flere ledige plasser i uke 31!

Kun kr. 900 per uke for betalende deltakere.

VENTELISTER for uke 32 og uke 33

Det er opprettet VENTELISTE for uke 32 og 33, fordi vi er interessert i å vite behovet, og vi vil gøre det vi kan for å finne en løsning for å gi alle barn som er interessert i å lære å padle en mulighet.

Les mer om OKK Sommerleir 2020 her og PDF med info og program her.

Inkludering og øremerkede GRATIS-plasser

Vi ønsker også velkommen til å benytte våre GRATIS-plasser til de som ikke har råd til å betale for sommerleir i år, spesielt øremerket for deltakere som som omfattes av inkluderingsprosjekter for blant annet minoritetsgrupper, utenforskap og ensomhet, mangfold og psykisk helse. Dette gratistilbudet er takket være ekstra midler og støtte fra våre samarbeidspartnere for å skape gode sommeropplevelser for alle i en vanskelig tid.

  • Sparebankstiftelssen DNB
  • Eivind Astrups Allmennnytttige Stiftelse
  • Oslo Kommune

For mer info om inkluderingsprosjektet og påmelding av aktuelle deltakere, ta kontakt med leder for leirskolen Stein Hagen på e-post til aktivitet@okk.org eller mobil/SMS 48063256.

Vi har som motto “Padling for alle” – og ønsker velkommen på besøk på bryggekanten både barn, ungdom og voksne i alle aldre.

Les mer om OKK Sommerleir 2020 her!

Hoppende glad gjeng med barn og ungdom på sommerleir hos OKK

Samarbeidspartnere

OKK takker våre samarbeidspartnere og støttespillere som bidrar med midler for å oppnå idrettens nasjonale visjon om mangfold, inkludering og idrettsglede for alle!

Se flere videoer fra Oslo Kajakklubb på facebook her.

Comments are closed.