Lars Hjemdal – Ny daglig leder i OKK

Foto: Christin Aronsen

Lars Hjemdal er tilsatt som ny daglig leder i OKK og starter i jobben 1. september. Lars har mange kvaliteter som gjorde at styret besluttet å tilby jobben til Lars. Han er en person som setter sin ære i å levere resultater i tide. Vi får en daglig leder som har en sterk motivasjon til å gjøre OKK til et godt sted å være for alle. «Jeg ønsker å gjøre OKK til verdens beste klubb!» sier Lars.

Foto: Christin Aronsen

Lars Hjemdal kom til OKK som 13-åring, og har siden da vært i klubben nesten hver dag. Han er 28 år og er på landslaget i padling. Han har gjennom flere år padlet både VM og EM, og i tillegg forsvart OKKs ære ved å hente hjem edelt metall fra mange NM. Selv om Lars er konkurransepadler, så er det mangfoldet i klubben som er viktig for han å ivareta og videreutvikle. At vi har et like godt tilbud til hverdagspadlere, til minoritetsgrupper, til konkurransepadlere, til barn og til eldre er viktig for Lars.

Kajakkpolo – Alle grener er viktig for OKK

Lars gleder seg til jobben. Han vil være en god daglig leder for klubbens havpadlere, polospillere, surfskipadlere, SUPere og flattvannspadlere. Han er godt kjent med hva som kreves av en daglig leder. Det innebærer service til medlemmer, jobbe inn mot idrettens organer og Oslo Kommune, sørge for god dag-til-dag drift og ta vare på de store verdiene vi har i klubbens utstyr og bygg. Han har i flere år reparert klubbens kajakker, og utført vedlikeholdsarbeid for klubben, og bidratt til å ta vare på våre verdier. «Men vår største verdi er miljøet i klubben,» sier Lars, «Jeg ønsker å gjøre OKK til et like godt sted alle som kommer hit som det er for meg.»

Lars er et fast innslag på dugnader i OKK

Da Anine Lundh informerte styret om at hun, grunnet et tilbud om en annen interessant jobb, måtte slutte som daglig leder i OKK, fikk vi en stor utfordring. Hvordan skulle vi klare å finne en like god daglig leder? Nå er vi svært fornøyd med at Lars Hjemdal overtar. Vi vet at Lars har mye å tilføre klubben, og gleder oss til samarbeidet. Velkommen!

Lars i «andrehullet» har vært med på K4 NM gull 9 år på rad

Publisert

i

, ,

av

Stikkord: