Nye OKK rekrutter slo til!

Jonathan Bjørnstad, Johan Greben og Endre Vatnar (Foto: Tom selvik)

Skrevet av Hovedtrener Tom Selvik.
Mange var spente på helgens konkurranse på Årungen. Det var NM for Junior og Senior, UM lagbåt for ungdom og Norgescup for de yngste. Det var de yngste som som gledet mest med sterk padling, og selvsagt var det herlig å se Amund Vold tilbake i konkurranse etter år tøft sykdomsår.

Amund Vold klar for konkurranse (Foto: PC Wessel)

Som nevnt synes vi at det var ekstra stas med unggutta i G12; Johan Greben, Jonathan Bjørnstad og Endre Vatnar. Gutta imponerte på sin første Norgescup deltagelse. På lørdag var klinket Johan han til med en sølv medalje og en bronse medalje på 500m og 200m. Jonathan sikret 4 plasser på begge distanser. Dette er meget bra til å være første konkurranse, over all forventning. Endre var med på søndag på langløp og gutta padlet da like bra. Bronse på Johan, 4 plass på Jonathan og 6 plass på Endre. Gutta viste seg helt i toppen i klassen G12. Dette var skikkelig gøy😊

Håkon, Jens Ulrik, Joakim og Sondre (Foto: Tom Selvik)

I UH var det norgesmesterskap i lagbåt. Haakon Hafstad, Jens Ulrik R Quale, Joakim Seljelid og Sondre Olsen klarte 4 plass både på 200m og 500m. Sondre har visst stor progresjon med å komme seg i racer til mesterskapet. Ungdomsgutta trener hver dag og flere dager 2x økter for dagen, dette vil gi resultater i fremtiden. Håkon og Jens Ulrik padlet til 4 plass på langløpet og Håkon og Joakim padlet til 4 plass på k2 200m.

Tuva Langballe (Foto: Tom Selvik)

I juniorklassen var det Tuva Langballe sikret en sterk bronsemedalje på 5000m for Junior Dame, Eirik Usland var tett på medalje på både 200m og 500m med 4 plass.

Thomas Lothe hviler ut! (foto: PC Wessel)

Selveste Amund Vold var tilbake etter kreft kampen det siste året. Fantastisk å se Amund igjen på startstreken, han vil garantert komme tilbake i toppen der han hører hjemme. Han bror Eivind trakk det det lengste strået i medaljekampen for OKK i Senior. Bronse på 1000m, sølv på 500 og 5000m er ikke verst 😊 Les resultater på www.racemanager.no

Rekruttene i trening på mandag 7. september (Foto: Stein Hagen)

Nå ser vi frem imot lagbåt NM i Tysvær om 2 uker. Det store oppmøtet på rekruttenes trening på mandag tyder på at flere vil være med på konkurranser. Gratulerer til trenerteamet og alle utøverne!


Publisert

i

,

av

Stikkord: