OKK klubbmesterskap 2020

Tekst: Noor Ingrid Selvik

Starten går! (Foto: Tom Selvik)

Lørdag 26.september slo vi til med det årlige klubbmesterskapet for alle padlere fra 12 årsklassen til seniorklassen. Flere av våre nye rekrutter var også med, og presterte meget bra.

Lars Hjemdal, Mathias Svoren, Håkon Hafstad og Eirik Usland Gade i tet ved runding
(Foto: Noor Ingrid Selvik)

Vi startet klubbmesterskapet med en felles start der P12, G12, G14 & J14 padlet en runde, ungdom og eldre hadde to runder.  Vi startet mellom polomålene ved bryggen, rett ut til bøyene ved 600m, og padlet innerst i Bestumkilen der man rundet to bøyer til og inn i mål mellom polomålene igjen.

K2-mix! (Foto: Noor Ingrid Selvik)

Så var vi kommet til klubbmesterskapets høydepunkt, k2 mix. Her ble de eldste senior padlerne satt med de yngste padlerne. Dette ble ett morsomt, og forholdvis kort løp på omtrent 250 meter. Til start stilte det 8 k2-båter, og alle fullførte tross for 2 velt.

Joachim og Jonathan på oppvarming. Flott teknikk! (Foto: Noor Ingrid Selvik)

Jonathan Bjørnstad var rimelig fornøyd med å kunne kjøre K2 med ungdomspadler Joachim Seljelid. De kjørte ett fint løp i starten, og var kanskje en av favoritt båtene ut ifra oppvarmingen, men halvveis i løpet gikk de rundt. Men fullførte likevel og kom seg opp i kajakken etter en velt.  Utrolig bra!

Torjus Magnus Harbo og Tuva Langballe fikk seg et kaldt bad, men tok det med et smil 🙂

Det ble delt seier mellom båten med Lars Hjemdal og Mina Jørundland, og med båten med Eirik Usland og Ulrik Bolling Nesheim.

En av vinnerbåtene! Lars Hjemdal og Mina Jørundland

Etter K2-løpet ble det pølser, kaffe og kaker. Alt i alt ett flott klubbmesterskap, med en god gjeng padlere! 

God stemning på klubbhuset.

For de som er interessert i tider, så kan de leses her:

Takk til alle for et godt gjennomført klubbmesterskap!


Publisert

i

,

av

Stikkord: