OKK tok NM-gull i K4 for tiende år på rad

OKK gull og bronse på K4 1000m

Tekst og foto: Tom Selvik.

Det ble tre K4 NM gull av tre mulige under helgens Lagbåt-NM i Tysvær. Det er en historisk seiersrekke for OKK med K4 gull for 10nde året på rad i senior herreklassen. Per Wessel, Amund Vold, Lars Hjemdal og Mathias Svoren sikret det 10 ende gullet på rad siden 2011 da de padlet inn til seier på k4 200.  Godt å se at Amund igjen sitter i en gullbåt. Klubben sikret også gull på k4 1000 og k4 500 der Eivind Vold steppet inn for Per C Wessel. Dette viser at vi har vært Norges beste seniorlag siden det første gullet i 2011.

Gullgutta! Eivind, Mathias, Amund og Lars

Vi ønsker også å fremheve OKK senior båt nr 2 der Eirik Usland, Thomas Lothe, Per Wessel og Mats Grov lenge lå til the «dobble» for OKK. De kjempet hardt og tett med Bærum, men måtte ta takke til bronse. 8 seniorer på Pallen er allikevel et «knall» OKK nivå 😉. I siste løp, K2 5000m, stilte OKK med 4 båter , og det ble det gull på K2 5000m til Eivind Vold og Lars Hjemdal.

Håkon Hafstad tok bronse i UM (16 år)

Håkon Hafstad imponerte alle med en sterk bronse medalje i UM 16 års klassen. En utrolig sterk prestasjon av den Unge OKK padleren. Han trener meget godt og fremgangen er upåklagelig. Jens Ulrik og Joachim Seljelid viser stadig fremgang og hevder seg også  toppen i B-finalene. Flott også av Sondre Olsen som i sin første K1 konkurranse vant C-finalen

Bronse til Jonathan Bjørnstad

Vårt unge nye padletalent Jonathan Bjørnstad viste særdeles god padling i gutter 12, med to bronsemedaljer. Gøy å ha med Jonathan i stallen.

Tuva Langballe og Tuva Stenersen

Vår egen Tuva Langballe har funnet en navnesøster, Tuva Stenersen. Tuva S (15) padlet sin første Norges Cup. En fin debut av jentene i K2 junior dame med stødig racer og 4 plass.

Good Guys! Jens Ulrik, Sondre, Joakim, Håkon og Jonathan

Ellers var det lite mat å få fra arrangørene. Vibeke Hafstad var med og disket opp med god varm lunch, og en stabel av nystekte vafler etter ulike løp.

Chef Vibeke

Neste konkurranse er årets hyggeligste: Klubbmesterskapet i OKK på lørdag 26. september. Velkommen!

K4 200 NM gull til Amund Vold, Mathias Svoren, Lars Hjemdal og Per Christian Wessel