Vi er klar til å legge ut informasjon om sesongens aktiviteter

Våren er her, og vi i OKK gleder oss til en sesong full av aktivitet. Vi har klar treninger og aktivitetsuker for barn og ungdom. Vi har skal holde mange forskjellige padlekurs. Vi må imidlertid vente med å legge ut informasjon om sesongens aktiviteter til vi har ny informasjon om Covid-19 regler for Oslo. Vi har klar aktiviteter innen havpadling, surfski, flattvann, kajakkpolo og SUP.

Full aktivitet under sommerleiren 2020

Forhåpentligvis vil de gjeldende strenge tiltakene ha god effekt. Følg med på klubbens hjemmesider. Vi vil oppdatere dere løpende.

NB! Hold 2m avstand på brygga

OKKs brygger er åpne, og vi har plass nok til å holde god avstand. Det er selvsagt fullt mulig å padle fra klubben, og nyte Oslofjorden. Men vi ber alle om å følge smittevernbestemmelsene på klubben. Velkommen!


Publisert

i

av

Stikkord: