Sterk 3.plass til Amund og Eivind i OL-kvalik

Brødrene Vold – Konsentrert før start i Finaleløpet

Amund og Eivind presterte et svært sterkt finaleløp i dagens OL-kvalifisering i Szeged i Ungarn. I et svært sterkt felt padlet de inn til 3. plass etter Ungarn og Polen. Ungarn gikk sterkt fra start og ledet hele løpet, men brødrene Vold viste at de var med i dansen hele veien. De måtte ha vunnet for å kvalifisere seg til OL, men nå viste de at de er å regne med i verdenstoppen.

Amund sin tøffe kamp mot kreften er lagt merke til i Szeged, og Braca paddles la ut bilde av Amund med tittelen «The greatest comback of the season».

Trener Tom Selvik hadde en prat med Amund et par timer etter løpet. De trodde på at de kunne klare det mot slutten av løpet, men det gikk bare nesten. Etter løpet var de helt utladet, men må omstille seg til i morgen (fredag). Da er det World Cup hvor Amund padler K1 1000m, og Eivind padler K1 500m, og begge to padler K1 5000m på søndag. Vi ønsker dem lykke til!

Brødrene Vold i hard kamp med den Ungarske båten

Publisert

i

,

av

Stikkord: