Arrivederci Attillio!

Attillio Dell’Arte skapte et levende kajakkpolomiljø i OKK

En vakker dag på ettersommeren i 2014 kom en mann med et varmt blikk på brygga i OKK. Han spurte «Unnskyld, er det noen som vet om klubben driver med kajakkpolo?». Jeg svarte «Spiller du kajakkpolo?». Han svarte «Ja». Jeg fortsatte: «Er du god?». Han sa beskjedent «Jeg spilte aktivt i Italia». Jeg grep muligheten og svarte: «Ja, vi driver med kajakkpolo dersom du tar ansvaret for å starte opp.». Det var starten på kajakkpoloeventyret i OKK.

OKKs pololag i kamp

Attillio satte i gang. Klubben kjøpte inn utstyr med støtte fra Sparebankstiftelsen og Bydel Ullern. Attillio startet med å rekruttere, organiserte treninger, fikk med seg sine landsmenn Luca di Vito og Franco Feci, og så hadde vi et miljø. Også Norges Padleforbund skjønte at Attilio var en mann å satse på, og OKK fikk i oppgave å arrangere NM i kajakkpolo i 2016. Det gjorde vi på Sørenga, og det ble en kjempesuksess!

Coach Attillio under NM på Sørenga
På vei hjem med de første NM-gullene i Polo for OKK!

Attillio skapte OKK til et vinnerlag, og klubben har flere NM-gull og har vunnet NM-gull live på NRK! Han har også sørget for rekruttering av ungdom og jenter, og nå kan vi stille med flere lag i mesterskapene. Det er imponerende.

Høsten 2015 arrangerte Attillio OKKs første bassengtrening for ungdom

Kajakkpolomiljøet i OKK er inkluderende med stort mangfold og har utøvere fra mange land. Det har virkelig blitt en sterk og viktig del av OKK, og Attillio har vist veg. Han har hatt god hjelp fra mange, og spesielt var Rolf Jørgensen en viktig støttespiller. Nå er det oppmann Per Liebeck som drar lasset.

Kaptein Attillio Del’Arte gir seiersintervju på NRK etter NM-gull!

Nå reiser Attillio og familien tilbake til Italia. OKK er utrolig takknemlig for alt du har gjort for klubben! Vi vil savne deg, Attillio! Husk at du er en del av OKK-familien uansett hvor du er. Arriverderci!


Publisert

i

av

Stikkord: