Kongepokalen til Eivind Vold!

Eivind Vold (OKK) tok årets Kongepokal. Lars Magne Ullvang (Tysvær) fikk sølv, og bronsen gikk til Daniel Salbu (Fana)

Årets Norgesmesterskap i K1 sprint ble arrangert i Kristiansand 14-15. august. Det er stor prestisje i å vinne kongepokalen som for herrer var satt opp på den klassiske distansen 1000m. Eivind Vold var i god form. Han padlet et veldisponert løp på K1 1000m som gjorde at han hadde den finishen han trengte i sluttspurten. Eivind endte til slutt over en lengde foran Lars Magne Ullvang. God og variert utholdenhetstrening den siste perioden har gitt resultater for OKK-padleren. For 6 år siden tok Eivind også pokalen hjem. Vi i OKK er både imponerte og stolte.

Brødrene Eivind og Amund Vold tok henholdsvis gull og sølv på 5000 m og sølv og bronse på 500 m

Amund viste for alvor at han er tilbake i Norgestoppen med sølv og bronse på henholdsvis 5000m og 500m. Gitt en vinter til med grunntrening kan det bli virkelig spennende! I junior damer tok Tuva Langballe 4 bronse. Tuva minimerer stadig avstanden til de foran. Gratulerer Tuva. I tillegg har Joachim, Håkon  og Jens-Ulrik i junior herrer levert solide løp med pers på nesten samtlige distanser.

Endre Vatnar slo til med sterk padling i G12-klassen
Lucas Aschim har funnet sin idrett – Padling!

I den yngste klassen (u12) forsynte Endre seg grovt av medaljene med en farge av hver valør. Gull, sølv og bronse er sterkt på hans andre stevne. Det føles bra å være tilbake med en samlet tropp på stevne. I september kommer to konkurranser på Årungen. Der satser vi på å stille med et enda større lag. Hilsen OKK-trenerne Per Christian Wessel og Tom Selvik

En fornøyd OKK-gjeng i NM
Endre Vatnar på toppen av pallen

Publisert

i

,

av

Stikkord: