Lagbåt NM og NC 6 ble en suksess for OKK

K4 gull i NM til OKK for 11 året på rad!

For 11 året på rad ble det NM Gull i Senior herre på k4 500. Gjengen som sikret gullet var Eivind Vold, Lars Hjemdal, Eirik Usland Gade og Mathias Svoren. Vi tok også flere medaljer i senior klassen uten brødrene Vold tilstede. Eirik, Lars; Mathias og Thomas sikret sølv på k4 1000 og med Øystein Andresen på båten på k4 200 ble det bronse. OKK holder seg i toppen uten vårt senior ypperste mannskap. Gledelig var det også med sølvet til Eirik Usland og Mathias Svoren på k2 5000.  Vi stilte også med sterkt B mannskap der Øystein Magnus Leinum , Thor Backe Wiik sikret at OKK var representert med 2x k4 båter i finalene.

NM gull til Eivind, Lars, Eirik og Mathias!

Jens Ulrik Russ Quale og Håkon Hafstad levert en ypperlig k2 5000 og sikret sin første NM medalje i Junior klassen. Det ble bronse på de treningsvillige OKK guttene. Sammen med Joackim Seljelid er dette en spennende gjeng til å føre OKK tradisjonen videre. Med en litt tynn Junior dame klasse var juniordamene  Tuva Langballe og Idunn Thorsdottir sporty og stilte i Senior dame klassen. De kjempet godt i finalene. I ungdom herre klassen setter Dastin Farselayev stadig nye rekorder. Han er klar for videre satsing for OKK.

Mathias og Eirik

Vi er også i Toppen i G12 med Fredrik Holm Wigaard. Han var overlegen på alle 3 distanser med 3 x Gull. Endre Vatnar kjørte også bra med 4 plass i finalen men nr 2 sammenlagt på Norges cupen.  Emil dørum vinne rB finalen på 500m og Lucas Ashim er i toppen av B finalen i G12 også . I G14 er Jonathan Bjørnstad tilbake etter mye sykdom med 7 plass i A finalen på 200m og William Kvalnes padler stadig bedre med 5 plass B finalen.

3 gull til Fredrik!

OKK er godt rustet med store og små for 2022 sesongen. Nå må vi trene godt videre men også  ha det gøy på OKK.

Endre Vatnar ble nr 2 i Norgescupen totalt i G12!
Bronse til Håkon og Jens Ulrik på K2 5000m i U18


Publisert

i

,

av

Stikkord: