Invitasjon til rulletrening i basseng 2021 for OKKs havpadlere

Vi har nå fått leie svømmehallen på Norges Idrettshøyskole (NIH)  for øving på eskimorulle og evt andre redningsteknikker følgende søndager før jul:

(trykk på dagen for å komme til påmeldingen)

PÅMELDING OG EGENANDEL

  • Påmelding til Petter Voss via påmeldingsportalen til OKK (se lenke i denne invitasjonen). Send også en mail innen tordag før treninga/treningenen du har meldt deg på til Petter (pettervoss@yahoo.no) om du har avtalt å dele kajakk med en annen deltaker eller har andre spørsmål.
  • For påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Men er det stor interesse, lager vi ventelister.
  • Det vil bli en egenandel på kr 225,-  pr gang som betales ved påmelding. Minner også om at dette kun er et tilbud til OKK-medlemmer.

KAJAKKER, UTSTYR OG LOGISTIKK

Ut fra påmeldingslista og evt beskjeder jeg har fått om avtalte «padlepar», lager jeg liste over par som du får tilsendt på mail i løpet av fredagen før trening. Hvert par har da ansvar for grundig rengjøring, innpakking og transport av kajakken paret ønsker å dele på.

i operer altså med to personer pr. kajakk, og det er plass til maks 10 kajakker i bassenget, dvs. 20 personer pr gang. Mens en ruller, hjelper den andre til.

Kajakken bør være lettrullet, dvs ikke for stor, ha lavt bakdekk og lav ryggstøtte med god  mulighet for å lene seg godt bakover fra cockpit. Dere kan også bruke klubbens båter, men NB! Husk å rengjøre disse grundig, særlig i cockpit.

SVÆRT VIKTIG: Kajakkene må være helt rene utvendig og i cockpit før de tas inn i hallen. De må følgelig vaskes og spyles grundig (helst med såpe) før de brukes første gang.

Kajakkene må også pakkes inn i plast eller i presenning for å unngå sølesprut, skitt og lort under transport.

Spruttrekk, årer, årepose og evt våtdrakt eller annet treningstøy må også være rent.

Du bør også ha et spruttrekk som er såpass stramt at det ikke ramler av ved rulling.

Ta gjerne med årepose, dykkemaske eller svømmebriller, neseklype og evt neoprenhette eller øreplugger. Særlig en god neseklype er en lur investering.

Det vil bli mulighet for noe instruksjon av erfarne rullere som er påmeldt. Men husk at dette ikke er et rullekurs og du kan følgelig ikke «kreve» instruksjon.

Velkommen til vinterens våteste opp(ned)levelser.


Publisert

i

av

Stikkord: