Havpadlernes vårsamling 2022

Gurvika, Nevlunghavn fredag 22. – søndag 24. april.

NB! Påmelding nederst på denne siden

Etter to år uten vårsamling, kan vi endelig samles igjen. Start padlesesongen med å møte gamle padlevenner eller bli kjent med nye i Gurvika i Nevlunghavn. Området er veldig godt egnet for variert padling. Det blir tilbud om forskjellige kurs, korte og lange turer og bølgelek dersom forholdene ligger til rette for det. Fredag og lørdag kveld samles vi til felles måltider og padleprat. Innkvarteringen er i hytter med dusj, WC og mulighet for å lage mat og tørke tøy. Hvis du er ny i klubben, er dette en fin mulighet til å bli kjent med andre padlere.

Hvem kan delta?

Vårsamlingen er åpen for alle medlemmer i Oslo Kajakklubb. Det legges til rette for at også padlere med funksjonsnedsettelser kan delta. Ved kapasitet, åpnes kursene for deltakere som ikke er medlemmer av OKK

Turer

Nevlunghavn er et flott utgangspunkt for turer i både skjermet og mer åpent farvann. Det vil bli arrangert turer for padlere på ulikt erfaringsnivå, fra lavterskelturer til lange turer på 20-30 km. Alle turene ledes av NPF godkjente ledere på aktivitetsledernivå eller høyere.

Vi vil forsøke å tilby workshops med padletemaer som del av enkelte turer. Dette kommer vi tilbake til når turene presenteres fredag og lørdag under samlingen. Etter presentasjonen melder man seg på turene til dagen etter.

Det blir arrangert bølgelek minst en av dagene hvis forholdene tillater det. Krav for å delta på bølgeleken er teknikkurs eller tilsvarende ferdigheter. Ta med hjelm!

Det blir også lagt opp til en eller flere bassengtreninger for rulle, lørdag og/eller søndag. Her vil det være begrenset plass, og egen påmelding. Bassengtrening forutsetter at kajakken er svært godt rengjort på forhånd. Turene er inkludert i prisen for samlingen.

Kurs

NPF Grunnkurs Hav 16 timer

Dette er et nybegynnerkurs og hensikten er å lære sikkerhet og grunnleggende padleteknikk. Kurset varer i 16 timer som fordeles over lørdag og søndag, eventuelt fredag kveld.

NPF Teknikkurs Hav 16t

Hensikten med kurset er å lære mer avansert padleteknikk, både framdriftstak og styretak. For å delta, må du ha fullført NPF Grunnkurs Hav. Kurset varer i 16 timer og fordeles over lørdag og søndag, eventuelt fredag kveld.

NPF Aktivitetslederkurs Hav 16t

Hovedmål med kurset er at deltakere skal kunne lære bort padleteknikker og lede grupper på vannet. For å delta, må du ha fullført NPF Grunnkurs Hav og NPF Teknikkurs Hav. Kurset varer i 16 timer og fordeles over lørdag og søndag, eventuelt fredag kveld. Medlemmer av OKK som engasjerer seg i å være med på å lede turer etter endt kurs får refundert 75 % av kursavgiften for dette kurset.

Kursdeltakere må melde seg på og betale kursene separat på OKK.org/kurskalender. De må i tillegg melde seg på samlingen her, for overnatting og øvrig sosialt program. Kursene koster 2300 kr for medlemmer og 2700 kr for ikke-medlemmer av OKK.

Praktisk informasjon

Alle må selv sørge for transport til Nevlunghavn. Det er en fordel om flere kjører sammen. Det er bare hyggelig å kjøre med noen du ikke kjenner fra før. Avtale om transport kan gjøres på havpadlergruppas facebook-side. Vi ønsker ikke å ta med tilhenger til kajakker. Det kan bety at mange må ha to, og noen tre kajakker på taket av bilen.

Vi leier en stor felles stue der vi møtes fredag kveld. Her serverer vi litt enkel mat fra klokken 18:00. Det blir gitt mer informasjon om helgens program kl. 21. Turlederne presenterer lørdagens turer og tar imot påmeldinger til disse.

Kurs og turer starter kl. 10:00 lørdag. På søndag starter kurs kl 09:00 og turene kl 10:00. Annen beskjed kan bli gitt om disse tidene. På disse tidspunktene må deltakerne være klare til å sette kajakkene på vannet. Kurs- og turledere gir nærmere beskjed om oppmøte.

Lørdag kveld er det felles grilling og sosialt samvær. Det blir også et kulturelt innslag.

Overnatting

Vi har reservert 60 plasser i hytter i Gurvika. I påmeldingen kan du oppgi navn på den eller de du gjerne vil bo sammen med.

Sluttrengjøring er inkludert i leien, men det skal ikke stå oppvask, matvarer eller søppel igjen i hyttene etter utsjekking.

Hyttene har dyner og puter, men ikke sengetøy og håndklær. Vi anbefaler at man tar med dette selv, men det er mulig å leie sengetøy og håndkle, det koster kr 180.

Det er mulig å overnatte i telt på området. Det koster kr 350 per natt per telt.

Dette må du ha med!

Det er kaldt i vannet i april, så det er nødvendig med tørrdrakt, eventuelt tykkere våtdrakt (minst 4-5 mm). Man må være kledd slik at man kan fortsette turen etter en velt.

Kursdeltakere kan låne tørrdrakt av klubben, inkludert i kursavgiften. Klubben har et begrenset antall tørrdrakter. Andre deltakere som ikke har egen tørrdrakt, kan leie av klubben for 200 kroner for helgen så langt beholdningen rekker.

Tørrdraktene deles ut i klubben torsdag 21. april fra kl 18:00 til 20:00. Påmeldte vil få nærmere beskjed.

Dersom du ikke har egen kajakk, kan du låne en klubbkajakk. Du kan også låne vest, åre og spruttrekk. Utstyret kan hentes i klubben torsdag 21. april fra kl 18:00 til 20:00. Deltakere som skal på kurs vil bli prioritert dersom det ikke er nok klubbkajakker, men dette vil du få informasjon om.

Ta med all drikke og egen mat til alle måltider (unntatt fredag kveld) og til matpakker lørdag og søndag. Husk termos til varm drikke. Vi sørger for varme griller lørdag kveld, men du må selv ha med grillmat.

Påmelding og betaling

Siste frist for påmelding er mandag 4. april kl 18.00. Da stenges påmeldingen! Påmeldingen er ikke gyldig før du har betaltFyll ut hvem du ønsker å bo sammen med og hvilket utstyr du eventuelt ønsker å låne/leie i kommentarfeltet i bestillingen.

Påmeldingsskjema og betalingsinformasjon finner du nederst på denne siden. 

Priser (gjelder for to netter)

Deltaker på samlingen inkludert overnatting i hytte:  1410kr

Deltaker på samlingen uten overnatting: 380kr

Pris for ett telt i to netter er:  700kr 

Leie tørrdrakt hvis du ikke går på kurs: 200kr  (Betales med vipps ved henting.)

Avbestilling

Dersom du melder deg av innen 20. april får du igjen pengene for overnattingen. Deltakeravgift for samlingen (380 kr) blir ikke refundert. Utgiftene til kurs refunderes bare ved sykdom eller dersom kurset må avlyses på grunn av for få deltagere.

Avbestilling av kurs går til Randi Nygård: kurs@okk.org

Avbestilling til samlingen sendes til Eva Ljosland: eva.ljos@gmail.com  

Velkommen!

Hilsen Karine, Knut, Einar og Eva  

Kontaktinformasjon:

  • Karine Hertzberg, hertzbergk@yahoo.com, 90794100
  • Knut Bryne, knut.bryne@tekna.no, 92838617
  • Einar E Knutsen, einar.e.knutsen@gmail.com, 92084900
  • Ljosland, eva.ljos@gmail.com, 97690827


Publisert

i

,

av

Stikkord: