Aktivitetsledersamling på Bolærne 6.- 8. mai.

OKKs aktivitetsledersamling fredag 6. til søndag 8. mai blir på Bolærne.  Vi overnatter i militærforlegningen nord på Østre Bolærne der vi også får servert frokost og middag.

Vi møtes på Fjærholmen ved Tønsberg fredag – klar på vannet kl 19.00.  Det tar ca 1,5 timer å kjøre fra Oslo (uten kø). Om det er noen som ikke rekker et kan vi arrangere en gruppe med avgang senere. Vi skal bo i militærforlegningen midt på den nordlige delen av øya, men spise i restauranten ved gjestehavna (i den sydlige bukta). Det er også mulig å legge til med kajakkene i bukta på nordsiden.

Det er 6-7 km å padle ut dit (1 – 1,5 timer). Legger vi inn noen øvelser er det fin navigasjonsøvelse – og ellers en fin kveldstur.  Tilbakepadling søndag slik at vi er på Fjærholmen senest kl 16.00.

Programmet er ikke endelig lagt, men dette er noen aktuelle elementer:

  • Oppfriskning av egenredning og kameratredning
  • Hva gjør vi hvis vi plutselig mangler en padler (Søkning etter forsvunnet person – dette var en øvelse som vi hadde på NPF veiledersamlingen i vår, nyttig og mye å lære når det gjelder organisering, turledelse etc.)
  • Hvordan holde kurs (for de som er interessert)
  • Diskusjon av aktuelle temaer.
  • Etc.

Oppholdet inkluderer full pensjon, men du må ta med lakenpose. Aktivitetshelgen sponses av klubben siden aktivitetslederne gjør en viktig jobb med å lede turer etc.  Påmelding så snart som mulig. Egenandel  kr 700,-

Som vanlig satser vi på godt padlevær og godt humør!

Koordinatorer: Einar og Harald

Spørsmål kan rettes til ha@toi.no


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: